Υπάρχει jailbreak για το iPhone Xs

0
Οι πωλήσεις του iPhone Xs και του iPhone Xs Max στις χώρες του δεύτερου κύματος, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, έχουν μόλις αρχίσει και οι ανήσυχοι χάκερ έχουν ήδη βρει έναν τρόπο να σπάσουν τις νέες καινοτομίες της Apple.


Σύμφωνα με έναν από τους εμπειρογνώμονες ασφαλείας της κινεζικής εταιρείας Alibaba, τον Ming (Spark) Zheng, οι χάκερ από την ομάδα Pangu βρήκαν μια ευπάθεια στον επεξεργαστή A12 και ήταν σε θέση να γίνει jailbreak στο νέο iPhone.

Σχετικά με αυτό, ο Zheng έσπευσε να πει στο tweet του:


Προς υποστήριξη της δήλωσης, ο Zheng δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης, το οποίο δείχνει την πρόσβαση στο root το σύστημα του iPhone Xs 5.8 ιντσών.

Πληροφορίες πιο πολλές σχετικά με το αν είναι πιθανό ότι το εργαλείο που αναπτύχθηκε από την Pangu θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε ένα jailbreak σε ένα iPhone 6,5 ιντσών iPhone X δεν αναφέρονται. Δεδομένου ότι το παλαιότερο μοντέλο του iPhone Xs Max είναι εξοπλισμένο με τον ίδιο επεξεργαστή A12 Bionic, είναι πιθανό ότι οι χάκερ να κατάφεραν να το σπάσουν και αυτό.

Τα μέλη της ομάδας Pangu δεν έχουν ακόμη αναφέρει αν πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα εργαλείο για jailbreaking στο νέο iPhone σε δημόσια πρόσβαση.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !