32 εκατομμύρια συσκευές Android θα παραμείνουν χωρίς το Chrome

0
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το Google Chrome δεν θα λειτουργεί πλέον σε 32 εκατομμύρια συσκευές Android. Αυτό ανακοινώθηκε από την γνωστή πύλη XDA, έχοντας μελετήσει τον ενημερωμένο οδηγό για προγραμματιστές.

Ο ενημερωμένος οδηγός προγραμματιστή αναφέρει ότι οι απαιτήσεις για την ελάχιστη έκδοση API για το κινητό πρόγραμμα περιήγησης Chrome θα αυξηθούν από την έκδοση 4.1 στο 4.4. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες συσκευών που εξακολουθούν να εκτελούν το Android Jelly Bean δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

Με βάση τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, το λειτουργικό σύστημα Jelly Bean (εκδόσεις 4.1 - 4.3) εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στο 3,2% των συσκευών Android. Ο συνολικός αριθμός κινητών τηλεφώνων και ταμπλέτες που εκτελούν με λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της Google είναι 1 δισεκατομμύριο συσκευές.

Το Android 4.1 Jelly Bean κυκλοφόρησε το 2012 και οι περισσότερες εφαρμογές δεν λειτουργούν πλέον με αυτή την έκδοση του λειτουργικού συστήματος.Οι αλλαγές στις συνθήκες συμβατότητας του προγράμματος περιήγησης Chrome ενδέχεται να ωθήσουν τους ιδιοκτήτες παλιών συσκευών να αγοράσουν νέες συσκευές με το τρέχον σύστημα Android.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !