Πώς να δείτε τους στίχους των τραγουδιών από την εφαρμογή Apple Music

0
Θα θέλατε να μπορείτε αυτόματα να έχετε τους στίχους των τραγουδιών στην μουσική όταν την ακούτε?
Η Apple στο ios 12 φρόντισε να κάνει πιο εύκολα τώρα τα πράγματα και είναι πιο απλό να βρεθούν οι στίχοι ενός τραγουδιού αλλά υπάρχουν και δωρεάν εφαρμογές πού μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά ακόμη και σε παλιότερα λειτουργικά.


Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

1. Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Musixmatch. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με πολύ μεγάλη βάση δεδομένων για στίχους, έτσι ώστε να περιέχει κατά πάσα πιθανότητα το κομμάτι που χρειάζεστε.
2. Προσθέστε το widget Musixmatch στο κέντρο ειδοποιήσεων για το iPhone ή το iPad σας.
3. Εκτελέστε το αγαπημένο σας τραγούδι στη συσκευή αναπαραγωγής και δείτε τους στίχους με κύλιση!


Μέθοδος για συσκευές με jailbreak

Μέσω της διαδικασίας "Jailbreak" στο iPhone ή το iPad, μπορείτε να προσθέσετε στίχους απευθείας στην εφαρμογή Μουσική. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εγκαταστήσετε το tweak LyricForMusic που διανέμεται επίσης δωρεάν μέσω του αποθετηρίου του Cydia.

Πριν χρησιμοποιήσετε το tweak, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του (που είναι προσβάσιμες από το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη) και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε πρώτα την εφαρμογή και μετά την επιλογή Lyrics Copyable. Ταυτόχρονα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά (ρυθμιστικό κάτω από το μέγεθος κειμένου).

Για να δείτε τους στίχους, ανοίξτε το κομμάτι και πατήστε στην εικόνα του άλμπουμ του στο επάνω μέρος της οθόνης. Δυστυχώς, η αυτόματη κύλιση του κειμένου δεν παρέχεται αλλά, νομίζω, δεν θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Το προφανές πλεονέκτημα είναι ότι το tweak λειτουργεί για τραγούδια αποθηκευμένα στο iPhone, καθώς και για κομμάτια που μεταδίδονται απευθείας μέσω της Apple Music η οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !