Γιατί ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων εμφανίζει εσφαλμένα τη θέση της συσκευής

0
Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι ένας βολικός μηχανισμός για την προστασία των δεδομένων χρήστη. Μόνο που μερικές φορές μπερδεύει τους ιδιοκτήτες των συσκευών iOS και των υπολογιστών Mac, δείχνοντας λάθος τοποθεσία. Μάθετε γιατί συμβαίνει αυτό.
Εάν στο iCloud ενεργοποιείται ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, τότε όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, το gadget θα σας ζητήσει να εισαγάγετε έναν κωδικό επαλήθευσης που θα εμφανίζεται σε έναν αξιόπιστο υπολογιστή ή τηλέφωνο που ανήκει πάλι σε εσάς.Εκείνη τη στιγμή, ένας χάρτης εμφανίζεται στην οθόνη με το σημείο από το οποίο προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό που στη προκειμένη είστε εσείς.

Το γεγονός είναι ότι η αυθεντικοποίηση δύο παραγόντων της Apple δεν χρησιμοποιεί GPS για να καθορίσει τη γεωγραφική θέση ενός χρήστη. Η λειτουργία καθορίζει τη θέση ενός προσώπου που προσπαθεί να συνδεθεί σε ένα λογαριασμό με βάση τη διεύθυνση IP, του δικτύου και σημεία Wi-Fi. Ως αποτέλεσμα, ο χάρτης εξουσιοδότησης δύο παραγόντων δεν εμφανίζει τη φυσική θέση του χρήστη, αλλά η διεύθυνση καθορίζεται με την χρήση IP.

Εξαιτίας αυτού, μερικές φορές υπάρχουν ανακριβίες στο έργο αυτής της λειτουργίας και όχι εξαιτίας του γεγονότος ότι ταυτόχρονα καταπατάνε εισβολείς το Apple ID σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !