Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να μεγεθύνετε την παραγωγικότητά σας στο iPhone και στο Android!

0
Η παραγωγικότητα έρχεται με κόστος, το πιστεύετε ή όχι. Θα μπορούσατε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας προσπαθώντας να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και να μην φτάσετε πουθενά.Το πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να αποτύχουμε στην παραγωγικότητα ως άνθρωπος είναι η αδράνεια της ίδιας της παραγωγικότητας.
Για τις πρώτες μέρες μιας νέας δουλειάς που ξεκινάτε, θα απολαύσετε τόσο παραγωγική ενέργεια όσο μπορείτε. Αλλά μετά από λίγο καιρό περνάει, σιγά-σιγά θα δώσετε την αδράνεια - δεν φροντίζετε για το πώς πρέπει να οργανωθεί το έργο.

Ευτυχώς, έχουμε μέσα που ενισχύουν μια εντελώς νέα σπίθα στην παραγωγικότητα. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας. Ένα μέρος της ζωής. Και αυτά τα όργανα είναι τα smartphones σας. Όταν η Apple και η Google ξεκίνησαν για πρώτη φορά την υποστήριξη εφαρμογών τρίτων μερών στα αντίστοιχα οικοσυστήματα τους, υπήρχε μια τεράστια απαίτηση για εφαρμογές που μείωσαν εκ των πραγμάτων κάθε πτυχή μιας εργασίας που είχαν κάνει εκείνη την εποχή. Εφαρμογές που βοήθησαν τους ανθρώπους να εκτελούν παραγωγικά τα καθήκοντά τους.

Αυτά τα είδη των εφαρμογών είναι ο λόγος που η ιδέα της κατοχής ενός smartphone στην τσέπη σας έγινε επιτυχής στην πρώτη θέση. Σήμερα, οι περισσότερες εφαρμογές που βασίζονται στην παραγωγικότητα χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες όπως τεχνητή νοημοσύνη, επαυξημένη πραγματικότητα, μηχανική μάθηση, νευρωνική δικτύωση κ.λπ. για να διασφαλιστεί η τέλεια εκτέλεση ακόμη και των πιο κρυπτικών εργασιών. Ακόμα καλύτερα, φτάσαμε σε μια εποχή όπου οι κατασκευαστές smartphone κατασκευάζουν έναν επεξεργαστή που επικεντρώνεται ειδικά στη δικτύωση των νευρώνων.

Adobe Acrobat Reader

Ένα τεράστιο μέρος της λειτουργίας μιας επιχείρησης ή μιας δουλειάς είναι να ασχοληθεί με πολλά PDF. Σχεδόν όλες οι πληροφορίες που μοιράζονται δύο άτομα στον εταιρικό κόσμο ανταλλάσσονται σε μορφές PDF. Αλλά, πρέπει να ξέρετε ότι καμία συσκευή δεν είναι έτοιμη να βγει από το κουτί. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε λογισμικό / εφαρμογές για να κάνετε τη μορφή PDF συμβατή για ανάγνωση και δημιουργία. Και τι είναι καλύτερο από το βασιλιά των αρχείων PDF; Το Adobe Acrobat βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην επιχείρηση PDF και είναι ασφαλές να πούμε ότι η εφαρμογή iOS και το Android είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές PDF που υπάρχουν στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές, το Acrobat χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Adobe για συγχρονισμό όλων των εγγράφων σας. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να συνδέσετε άλλες υπηρεσίες cloud - εξοικονομώντας σας την ταλαιπωρία. Μιλώντας για την ταλαιπωρία, μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε έγγραφα από διάφορες υπηρεσίες cloud και παρομοίως να τα εξάγετε.



CamScanner

Πολλοί από εσάς μπορεί να γνωρίζουν εκ των προτέρων την εφαρμογή αυτή. Ήταν μία από τις πρώτες εφαρμογές που προκάλεσαν την εκκίνηση εφαρμογών σάρωσης εγγράφων στο iPhone και στο Android. Αρχικά, οι άνθρωποι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι από την ιδέα ότι θα μπορούσαν να κάνουν ένα έργο το οποίο απαιτεί έναν συγκριτικά τεράστιο σαρωτή σε μια συσκευή αρκετές φορές μικρότερη σε μέγεθος. Με το CamScanner, όχι μόνο μπορείτε να προσαρμόσετε τις εικόνες των εγγράφων, αλλά και να τις επεξεργαστείτε αργότερα για να χωρέσουν διαφορετικά στυλ σάρωσης. Επίσης, ακριβώς όπως το Acrobat της Adobe, το CamScanner πηγαίνει με τη δική του υπηρεσία cloud που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε όλα τα έγγραφά σας σε μία συσκευή και να τα επεξεργαστείτε σε μια άλλη συσκευή.


Shortcuts

Οι Συντομεύσεις ήταν αρχικά οι Ροές Εργασιών μέχρι να την αποκτήσει η Apple. Ήταν μια μεγάλη εφαρμογή που σας επέτρεψε να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες που κάνετε στο τηλέφωνό σας, εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο. Τώρα, δεδομένου ότι η Apple έχει αποκτήσει την εφαρμογή, έχει πάρει μόνο καλύτερα. Με την υποστήριξη Siri και το συνολικό επίδομα προσαρμογής, οι εργασίες μπορούν να εκτελεστούν πιο διαισθητικά τώρα από ποτέ. Η προσθήκη της Siri είναι η μεγαλύτερη θετική αλλαγή στις Συντομεύσεις. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να εκχωρήσετε φράσεις φράσεων στις εργασίες σας για να τις ενεργοποιήσετε. Για παράδειγμα, αν δημιουργήσετε μια συντόμευση για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χωρίς διακοπή μαζί με τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και να μειώσετε τη φωτεινότητα της συσκευής όταν λέτε τη φράση "Είμαι απασχολημένος" στη Siri, το iPhone θα εκτελέσει αυτόματα όλες τις εργασίες, που σας εξοικονομούν περαιτέρω δυσκολίες.

Truecaller

Ευτυχώς, είναι μια επαναστατική εφαρμογή για χρήστες που εξακολουθούν να πληρώνουν για τους χρόνους ομιλίας. Αυτό που κάνει είναι ότι κάθε φορά που λαμβάνετε μια κλήση από έναν άγνωστο αριθμό, προσδιορίζει τον αριθμό (ή τουλάχιστον προσπαθεί) και εμφανίζει το όνομα του καλούντος. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, η οποία βρίσκεται σε σημείο. Το Truecaller είναι μια εφαρμογή με πλήθος εφαρμογών που επιτρέπει στους χρήστες να επισημαίνουν τις κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από μόνοι τους, γεγονός που το καθιστά είδος αξιόπιστης πηγής.



Swiftkey

Από την εξαγορά της Swiftkey από την Microsoft, ο γίγαντας του πληκτρολογίου έχει γίνει πιο εξατομικευμένος, εύχρηστος και αξιόπιστος. Το Swiftkey είναι μια διάσημη εφαρμογή πληκτρολογίου τρίτου μέρους που έχει γίνει πρότυπο για τους περισσότερους κατασκευαστές smartphone. Για παράδειγμα, τα smartphones της Huawei μεταφέρονται τώρα μαζί με το Swiftkey προεγκατεστημένο και ως προεπιλεγμένη επιλογή πληκτρολογίου. Το Swiftkey βοηθά να αλλάζετε συσκευές και να μην χάνετε το στυλ γραφής. Υπάρχουν πολλά θέματα πληκτρολογίου που μπορείτε να επιλέξετε - δωρεάν και πληρωμένα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας θέμα χρησιμοποιώντας μια εικόνα ως φόντο. Ένα ακόμα πράγμα που είναι ευρέως γνωστό για το Swiftkey είναι η δακτυλογράφηση που πληκτρολογεί. Εάν είστε χρήστης του iOS, ίσως γνωρίζετε ότι η Apple δεν προσφέρει πληκτρολόγηση με σάρωση στο προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο Swift για αυτό. Επίσης, η Swiftkey απέκτησε πρόσφατα λειτουργικότητα 3D αφής στην έκδοση iOS του πληκτρολογίου της, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν και να διαχειρίζονται εύκολα κείμενο.



Contacts last entries and search

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ταξινομείτε επαφές βάσει της ημερομηνίας δημιουργίας και όχι να τις οργανώνετε με αλφαβητική σειρά.


Quip

Είναι διαθέσιμο σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες και χρησιμοποιεί τη δική του υπηρεσία σύννεφο για να συγχρονίζει σημειώσεις παντού. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σκίτσα όπως κάθε άλλη εφαρμογή λήψης σημειώσεων. Μια άλλη περιοχή όπου το Quip "λάμπει" είναι η συνεργασία. Μπορείτε να έχετε απρόσκοπτη συνεργασία με φίλους και συναδέλφους ενώ εργάζεστε.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !