Το iPhone XS αποδείχθηκε λιγότερο δημοφιλές από το iPhone 7

0
Το iPhone XS έχει καλύτερες πωλήσεις από τον προκάτοχό του X, αλλά ειναι χειρότερο από το iPhone 7, το οποίο εισήχθη το 2016. Αυτό αναφέρεται από τους εμπειρογνώμονες του αναλυτικού κέντρου Flurry Analytics.


Για την έρευνά τους, οι εμπειρογνώμονες του Flurry Analytics χρησιμοποίησαν πληροφορίες από κινητές εφαρμογές. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το iPhone XS έδειξε καλύτερα αποτελέσματα πωλήσεων από το iPhone X του 2017. Οι ειδικοί σύγκριναν τις στατιστικές πωλήσεων για τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά την έναρξη των πωλήσεων συσκευών.Το XS ήταν επίσης μπροστά από το iPhone 8, αλλά δεν μπορούσε να ξεπεράσει το iPhone 7.

Συνολικά, το XS είναι επτά τοις εκατό καλύτερο από το iPhone X. Οι αναλυτές αναμένουν ότι παρόμοια δυναμική της απώλειας θα συνεχιστεί και κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι ειδικοί εξέτασαν επίσης την αγορά των συσκευών iOS και ορίστηκε λοιπόν ότι το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι το iPhone 7 (αντιστοιχεί στο 15,4% των κινητών συσκευών στο iOS), ακολουθούμενο από το iPhone 7 Plus (12,73%) και το iPhone 6S 12,4%)



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !