Η Amazon πωλεί τώρα προϊόντα της Apple χωρίς μεσάζοντες και με εκπτώσεις

0
Σύμφωνα με μια νέα συμφωνία μεταξύ της Amazon και της Apple, το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκίνησε να πωλεί απευθείας ορισμένα προϊόντα της Apple, χωρίς μεσάζοντες. Σύμφωνα με το MacRumors, το πρώτο κύμα συσκευών είναι διαθέσιμο σήμερα.

Τώρα η Amazon διαθέτει ξεχωριστό επίσημο τμήμα, όπου μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν όλα τα προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iphone, Mac, MacBook, iPad, Apple Watche και ακόμη και της Apple TV.

Η επίσημη σελίδα των προϊόντων της Apple περιέχει επίσης όλες τις συσκευές που προσφέρει η εταιρία από το Cupertino στον ιστότοπό της, καθώς και το μενού πλοήγησης για την επιλογή μιας κατηγορίας προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πωλεί ορισμένα προϊόντα της Apple με έκπτωση, σε αντίθεση με την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Έτσι, για παράδειγμα, ένα MacBook Pro 2018 15 ιντσών με επεξεργαστή Core i7, 16 GB μνήμης RAM και 512 GB SSD μπορεί να αγοραστεί για $ 300 φθηνότερα από το Apple Store.
Επίσης εκεί θα βρείτε iphone Χ στα 665 ευρώ και άλλες πολλές προσφορές.
Στο πλαίσιο της συναλλαγής του Αmazon, επιτρέπεται η πώληση συσκευών Apple και Beats μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος μόνο από επίσημους μεταπωλητές της Apple. Όλοι οι άλλοι πωλητές που δεν έχουν λάβει άδεια από την εταιρεία Cupertino θα απομακρυνθούν στις 4 Ιανουαρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !