Η Apple αύξησε στα 200 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του AIDS

0
Η Apple είναι ένας μακροχρόνιος εταίρος του οργανισμού (RED), ο οποίος συνεργάζεται με μεγάλους κατασκευαστές για να υποστηρίξει το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS. Η εταιρεία μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο (RED) και το ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν για αυτό.    


Από την ίδρυσή του το 2006 (RED) έχει μεταφέρει 600 εκατομμύρια δολάρια στο Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS. Το ένα τρίτο αυτού του ποσού που είναι τα 200 εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκε την Apple.

Η Apple πωλεί μερικά από τα προϊόντα της με κόκκινο χρώμα με το (PRODUCT) RED . Μέρος των χρημάτων από την πώλησή τους μεταφέρεται στον οργανισμό (RED), ο οποίος μεταφέρει χρήματα στο Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS. Το τελευταίο προϊόν της Apple κάτω από το εμπορικό σήμα (PRODUCT) RED είναι το iPhone XR με κόκκινο χρώμα.

Από το 2002, αυτά τα χρήματα μεταφέρθηκαν στις αφρικανικές χώρες. Για παράδειγμα, στην Κένυα ο αριθμός των μολυσμένων από τον ιό HIV μειώθηκε κατά 4,5% σε 17 χρόνια. Εάν το 2000 στη χώρα υπήρχε το 9,3% των μολυσμένων από τον ιό HIV μεταξύ όλων των ενηλίκων, το 2017 ο αριθμός τους μειώθηκε σε 4,8%.

Η Apple σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση μεγάλης κλίμακας προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου. Η εταιρεία αναμορφώνει ετησίως τα λογότυπα με κόκκινο χρώμα για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για το AIDS. Από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, η Apple θα μεταφέρει $ 1 στο Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS για κάθε αγορά που καταβάλλεται μέσω της Apple Pay στο Apple Store ή στο Apple Online Store.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !