Η Apple διόρθωσε τα προβλήματα συμβατότητας του iCloud για τα Windows

0
Σήμερα, 28 Νοεμβρίου, η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του iCloud για τα Windows με την επίλυση προβλημάτων συμβατότητας που προκάλεσαν συντριβές κατά το συγχρονισμό φωτογραφιών και άλλων λειτουργιών.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η Microsoft και η Apple συνεργάστηκαν για την επίλυση προβλημάτων συμβατότητας. Οι χρήστες που προσπαθούν να εγκαταστήσουν το iCloud για τα Windows, μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης του Οκτωβρίου, έλαβαν ένα μήνυμα σφάλματος.    
Όσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με το συγχρονισμό φωτογραφιών και τις λήψεις από το iCloud.

Η Microsoft αποφάσισε να αποκλείσει προσωρινά τη δυνατότητα αναβάθμισης στα Windows που δημιουργήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2018 για χρήστες τους της εφαρμογής iCloud. Τέλος, η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση 7.8.1 του προγράμματος, η οποία καθορίζει τα θέματα συμβατότητας με την ενημέρωση του Οκτωβρίου του λειτουργικού συστήματος.

Η εταιρία με έδρα το Cupertino ενημέρωσε επίσης τη σελίδα υποστήριξης iCloud για τα Windows:

Το ICloud για Windows 7.8.1 απαιτεί Microsoft Windows 7 ή νεότερη έκδοση. Outlook 2007 ή νεότερη έκδοση ή iCloud.com (για αλληλογραφία, επαφές, ημερολόγιο), Internet Explorer 10 ή νεότερη έκδοση, Firefox 30 ή νεότερη έκδοση ή Google Chrome 28 ή νεότερη έκδοση (για το πρόγραμμα "Σελιδοδείκτες").


Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή iCloud για Windows στον ιστότοπο της Apple εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !