Η Apple θα ξεκινήσει το πρώτο iPhone με υποστήριξη 5G το 2020

0
Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή, η Apple θα ξεκινήσει το πρώτο iPhone που θα λειτουργήσει στο δίκτυο 5G το 2020.Με δεδομένο ότι η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το τσιπ Intel 8161 για το μόντεμ στα smartphones του 2020.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Intel θα γίνει ο μοναδικός προμηθευτής τσιπ 5G για τις συσκευές Apple. Το τσιπ μόντεμ 8161 θα δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία τεχνολογίας Intel 10-nanometer.

Η Intel δοκιμάζει αυτή τη στιγμή ένα modem 8060, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός iPhone με υποστήριξη 5G.

Μια πηγή απο την Fast Company είπε ότι η Apple είναι "δυσαρεστημένη" με την Intel από την τελευταία φορά. Αυτό οφείλεται στο πρόβλημα της υπερθέρμανσης και στη μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας της συσκευής, χρησιμοποιώντας το τσιπ 8060, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρά τη δυσαρέσκειά της, η Apple δεν εξέτασε την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την Qualcomm σχετικά με την προσφορά 5G modem για τα μοντέλα του iPhone για το 2020. Είναι επίσης γνωστό ότι η εταιρεία θεωρεί την MediaTek chip maker ως επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εάν η Intel δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα μόντεμ της κατά το επόμενο έτος.

Στο τέλος του 2017, οι πρώτες φήμες φάνηκαν ότι η Intel και η Apple εργάζονται ήδη σε τεχνολογία μόντεμ 5G για τα μελλοντικά smartphones. 5G τεχνολογία θα είναι σε θέση να παρέχει μια ταχύτητα που είναι 100 φορές υψηλότερη από τη μέση σύνδεση του 4G.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !