Το Instagram άρχισε να διαγράφει λογαριασμούς με ψεύτικα Like kai Follow

0
Το κοινωνικό δίκτυο του Instagram έχει αρχίσει να αγωνίζεται για να διορθώσει τα σφάλματα του από τους συνδρομητές και τα ψεύτικα σχόλια χρησιμοποιώντας τη  μέθοδο της διαγραφής.   
Όλες τα Like και οι οπαδοί ενός λογαριασμού που αποκτήθηκαν με τη βοήθεια εφαρμογών και υπηρεσιών τρίτων μερών για να προσελκύσουν την μεγαλύτερη προσοχή στο προφίλ θα καταργηθούν λόγω παραβίασης των κανόνων και των όρων χρήσης της πλατφόρμας.

Σήμερα, 20 Νοεμβρίου, το Instagram ανακοίνωσε την έναρξη ενός εργαλείου μέτρησης μηχανών μάθησης, το οποίο θα είναι σε θέση να προσδιορίσει ποιοι λογαριασμοί χρησιμοποιούν εξαπάτηση υπηρεσιών και θα διαγραφούν αυτόματα ακόμη και τα σχόλια. Όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων για αύξηση της δημοτικότητας θα ειδοποιηθούν στο Instagram ότι έχουν ψεύτικα Like η και ακόλουθους και πρέπει να καταργηθούν. Θα τους ζητηθεί επίσης να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασής τους, λόγω του γεγονότος ότι είναι ήδη γνωστός σε εφαρμογές τρίτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα οι The New York Times ανέφεραν ένα φαινόμενο με μόλις 1.000 συνδρομητές που προσπαθούν να πάρουν δωρεάν προϊόντα σε αντάλλαγμα για την διαφήμιση στο Instagram.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, η πλατφόρμα σχεδιάζει να λάβει πρόσθετα μέτρα κατά των παραποιημένων δραστηριοτήτων για να αυξήσει τη δημοτικότητα τις επόμενες εβδομάδες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !