Το iOS 12.1.1 επεκτείνει το Haptic Touch στο iPhone XR

0
Στη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.1.1, ήταν δυνατή η λεπτομερής προβολή των ειδοποιήσεων και η ανταπόκριση σε αυτές στο iPhone XR. Προηγουμένως, αυτό δεν ήταν δυνατό, επειδή η εμφάνιση του smartphone δεν υποστηρίζει το 3D Touch.

Μαζί με το iPhone XR, η Apple εισήγαγε την τεχνολογία Haptic Touch, η οποία αντιγράφει τις δυνατότητες του 3D Touch. Ωστόσο, αντί να πιέζετε σκληρά την οθόνη, απαιτεί μια παρατεταμένη επαφή. Εξαιτίας αυτού, η ταχύτητα απόκρισης είναι χαμηλότερη από αυτή των συσκευών με 3D Touch.

Στο iOS 12, η ​​λειτουργία δεν λειτουργεί σε ολόκληρο το σύστημα. Ξεκινώντας με το iOS 12.1.1, το Haptic Touch θα μπορεί να ανοίγει ειδοποιήσεις και να εκτελεί ορισμένες ενέργειες μαζί του.

Αυτό είναι πολύ γρηγορότερο από την ώθηση των ειδοποιήσεων και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή". Παρόλο που αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές iOS, σπάνια χρησιμοποιείται επειδή είναι ενοχλητική και αργή.

Το Haptic Touch είναι διαθέσιμο μόνο στο iPhone XR. Σε παλαιότερα smartphones χωρίς 3D Touch, η λειτουργία δεν θα λειτουργήσει.
Το iOS 12.1.1 βρίσκεται σήμερα σε δοκιμές beta. Η τελική έκδοση του συστήματος θα πρέπει να απελευθερωθεί πριν από το τέλος του έτους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !