Η Apple μεταφέρει εργαζόμενους από άλλα τμήματα μάρκετινγκ για τη βελτίωση των πωλήσεων

0
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple έχει μεταφέρει ορισμένους από τους ειδικούς του μάρκετινγκ της από άλλα τμήματα για να εστιάσει στην αύξηση των πωλήσεων του iPhone XS, του iPhone XS Max και του iPhone XR.    


Το άρθρο αναφέρει μια ανώνυμη πηγή που είναι οικεία με την κατάσταση στην εταιρεία.
Την Κυριακή το βράδυ, το banner "iPhone XR από 449 δολάρια" εμφανίστηκε στην αμερικανική ιστοσελίδα της Apple. Και δίπλα στην τιμή εμφανίστηκε ένας αστερίσκος, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή θα είναι χαμηλότερη κατά 300 δολάρια, αν ο αγοραστής περάσει στην Apple απο το iPhone 7 Plus του στο πρόγραμμα συναλλαγών. Επιπλέον, η Apple τονίζει ότι πρόκειται για περιορισμένη προσφορά.Όλα αυτά είναι μέρος της πιο επιθετικής στρατηγικής μάρκετινγκ της Apple. Η εταιρεία δεν είχε προσφέρει ποτέ έκπτωση σε αντάλλαγμα για μια παλιά συσκευή και η σιωπηρή "περιορισμένη προσφορά" χρησιμοποιήθηκε πολύ σπάνια στο παρελθόν.

Πολλοί αναλυτές και μεγάλες δημοσιεύσεις έχουν αναφέρει τις μη ικανοποιητικές πωλήσεις των νέων iPhones, ιδιαίτερα, για το iPhone XR που είναι ιδιαίτερα έντονα επικριμένο. Εν μέρει, αυτό οδήγησε σε πτώση του αποθέματος της Apple. Από την 1η Νοεμβρίου, μειώθηκαν κατά 17%.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !