Πώς να προσθέσετε ιστότοπους στη μαύρη λίστα στο iOS 12

0
Μερικές φορές είναι απαραίτητο να απαγορεύσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους της συσκευής. Πλέον στο iOS 12, αυτό μπορεί να γίνει μέσω των ρυθμίσεων του συστήματος. Σε αυτό τον  οδηγό θα σας πούμε πώς να το κάνετε. 


Αυτός ο οδηγός θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για γονείς που δίνουν στα παιδιά τους τις συσκευές τους. Δεν μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις δραστηριότητες του παιδιού στο Διαδίκτυο, οπότε η Apple έχει φροντίσει αυτό.

Η μαύρη λίστα λειτουργεί μέσω του "Χρόνος οθόνης", οπότε αν αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη, πρέπει να την ενεργοποιήσετε. Διαφορετικά, η απαγόρευση της πρόσβασης στον ιστότοπο δεν θα λειτουργήσει.

Πώς να προσθέσετε ιστότοπους στη μαύρη λίστα στο iOS

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις → Ώρα οθόνης
Μεταβείτε στο περιεχόμενο και την ιδιωτικότητα και ενεργοποιήστε το.
Κάντε κλικ στην επιλογή Περιορισμοί περιεχομένου → Περιεχόμενο ιστού.
Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή "Περιορισμός ιστότοπων ενηλίκων". Εάν αφήσετε τα πάντα όπως είναι, το Safari δεν θα ανοίξει ιστότοπους περιεχομένου που απευθύνονται σε ενήλικες και θα απενεργοποιήσει την ιδιωτική πρόσβαση.
Για να προσθέσετε τον ιστότοπό σας στη μαύρη λίστα, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη ιστότοπου" στο πιο πρόσφατο στοιχείο "Ποτέ δεν επιτρέπεται".
Απομένει τώρα μόνο να εισαγάγετε τη διεύθυνση ιστότοπου που θέλετε να μην έχει πρόσβαση η συσκευή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !