Το Pwn20wnd κυκλοφόρησε νέα beta έκδοση του jailbreak του unc0ver

0
Ο προγραμματιστής του Pwn20wnd συνεχίζει να βελτιώνει το εργαλείο για το jailbreak στο iOS 11. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το unc0ver στην έκδοση 2.1.0 για δημόσιες δοκιμές.


Ο Hacker Pwn20wnd μοιράστηκε μαζί μας στο Twitter το pre-build unc0ver 2.1.0 για δημόσιες δοκιμές. Σημείωσε ότι η νέα έκδοση έχει πολλές βελτιώσεις και έχουν διορθωθεί κάποια σφάλματα.

Στην επίσημη σελίδα για το Pwn20wnd στο φόρουμ του GitHub υπάρχει πλήρης κατάλογος αλλαγών.

Τα μικρά σφάλματα σταθεροποιήθηκαν και βελτιώθηκε η σταθερότητα των εργαλείων.
Προστέθηκε υποστήριξη για επαν-jailbreak χωρίς επανεκκίνηση (απαιτείται ακόμα επανεκκίνηση για την ενημέρωση του εργαλείου jailbreak)
Τώρα μπορείτε να μεταβείτε στο unc0ver από το Electra χωρίς να χρησιμοποιήσετε το RootFS (μετά από αυτό πρέπει να εγκαταστήσετε ενημερώσεις των απαραίτητων πακέτων από το Cydia)
Ενημερωμένα τα ενσωματωμένα πακέτα
Διορθώθηκε σφάλμα κατά την εξαγωγή bootstrap
Απαγορεύει την έξοδος από την εφαρμογή unc0ver, εκτός αν το σφάλμα είναι επικίνδυνο
Daemon φόρτωσης σφάλματος σταθερό
Βελτιωμένη ταχύτητα και σταθερότητα του jailbreak
Διορθώθηκε ένα σφάλμα κατά την εγκατάσταση του Cydia
Και πολλά άλλα ...


Τη στιγμή της γραφής, το unc0ver v2.0.2 εξακολουθεί να είναι η πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του εργαλείου jailbreak. Η προκαταρκτική έκδοση του unc0ver v2.1.0 είναι διαθέσιμη στη σελίδα GitHub Pwn20wnd για όλους, αλλά ο προγραμματιστής συνιστά τη χρήση του μόνο σε έμπειρους χρήστες.

Το unc0ver είναι ένα ημι-jailbreak για όλες τις συσκευές που εκτελούν το iOS 11. Περιλαμβάνει επίσης μια νέα, εγκεκριμένη από τον Saurik, έκδοση Cydia, η οποία λειτουργεί καλύτερα στο iOS 11.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !