Το Instagram θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε μηνύματα από πολλούς λογαριασμούς σας ταυτόχρονα.

0
Το Instagram ξεκινάει μια νέα λειτουργία που θα σας επιτρέψει να καταχωρήσετε αναρτήσεις από διάφορους λογαριασμούς συνδεδεμένους στην εφαρμογή ταυτόχρονα. Η ενημέρωση θα είναι χρήσιμη για τις εταιρείες, τους διαφημιστές της κοινής γνώμης και για όσους διαχειρίζονται διάφορες πλατφόρμες διαφήμισης με παρόμοια θέματα. Τώρα μια νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στο iOS.  
Η καινοτομία θα εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο για όσους οδηγούν μια διαφημιστική καμπάνια σε πολλά και διαφορετικά προφίλ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τους απαραίτητους λογαριασμούς κατά τη δημιουργία της εγγραφής. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους της TechCrunch ότι η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του iOS.

Θυμηθείτε ότι το Instagram κατηγορηματικά αρνείται να προσθέσει τη λειτουργία ReGram (repost σε άλλα κοινωνικά δίκτυα) στην επίσημη εφαρμογή. Το 2017, ο ιδρυτής του κοινωνικού δικτύου, Kevin Sistrom, που ήταν τότε διευθύνων σύμβουλος του, δήλωσε ότι η εταιρεία επικεντρώθηκε στην αυθεντικότητα και τις συνδέσεις χρηστών και, ως εκ τούτου, αρνείται να προσθέσει μια λειτουργία αναμετάδοσης.

Ωστόσο, στα μέσα Οκτωβρίου του 2018, ο Kevin Sistrom και ο συνιδρυτής του Mike Krieger εγκατέλειψαν την εταιρεία, οπότε μένει να δούμε πόσο θα αλλάξει η πλατφόρμα, η οποία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των δημιουργών της. Τώρα το Instagram επιτρέπει την κοινή χρήση μηνυμάτων άλλων χρηστών μόνο μέσω της υπηρεσίας Ιστορίες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !