Τι μπορεί να μας πει ο αριθμός του μοντέλου στο iPhone

0
Το iPhone έχει πολλά χαρακτηριστικά που με την πρώτη ματιά δεν σημαίνουν τίποτα. Για παράδειγμα όπως ο αριθμός μοντέλου. Είναι σπάνια η προσοχή του από εμάς, αλλά λανθασμένα γιατί μπορεί να πει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το smartphone.  


Κάθε iPhone έχει έναν αριθμό μοντέλου που μπορεί να εξηγήσει την προέλευση του. Είτε πρόκειται για ένα αντικατασταση, επισκευή του smartphone είτε για ένα καινούργιο, όλα αυτά μπορούν να αναγνωριστούν από τον αριθμό του μοντέλου.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Ανοίξτε τις "Ρυθμίσεις".
Μεταβείτε στο "Γενικά" → "Πληροφορίες".
Απέναντι από το στοιχείο "Μοντέλο" θα υπάρχει ένας κωδικός γραμμάτων και αριθμών,  που μοιάζει με κάτι τέτοιο NKU62US/A.


Από το πρώτο γράμμα του μοντέλου, είναι δυνατόν να προσδιορίσετε αν αυτό το iPhone είναι καινούργιο ή ανακαινισμένο ή εάν έχει δοθεί ως αντικατάσταση, καθώς και αν έχει επισκευασμένο.Για παράδειγμα...

M η A - αυτό σημαίνει ότι το iPhone είναι μια νέα συσκευή.

F - λέει ότι το iPhone είναι μια αποκατεστημένη συσκευή.

N - η έκδοση αυτή αντιστοιχεί σε ένα smartphones που δόθηκε ως αντικατάσταση αντί για ένα άλλο iPhone. Αυτό συμβαίνει όταν ένα κέντρο εξυπηρέτησης αντικαθιστά ένα iPhone με παρόμοιο smartphone λόγω κάποιου προβλήματος. 
P - αυτό σημαίνει ότι το iPhone έχει εργοστασιακή χάραξη στο εσωτερικό του.

Αυτή η αποκωδικοποίηση μπορεί να είναι χρήσιμη αν πρόκειται να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο iPhone. Αν το iPhone έχει αποκατασταθεί, μπορείτε να ζητήσετε μια επιπλέον έκπτωση επειδή ο ιδιοκτήτης του πλήρωσε μια χαμηλότερη τιμή για να το αποκτήσει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !