Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας "Shot on iPhone"

0
Η Apple ανακοίνωσε τη λίστα των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας "Shot on iPhone". Η λίστα περιλαμβάνει δέκα συνολικά φωτογράφους από όλο τον κόσμο. 
Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2019 Η Apple ανακοίνωσε τους νικητές του δικού της διαγωνισμού φωτογραφίας "Shot on iPhone", ο οποίος πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου του 2019. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους φωτογράφους Austin Mann και Phil Schiller, που εργάζονται στην Apple. Ο κατάλογος των δέκα νικητών που επιλέχθηκαν είναι:

Alex Jiang
Blake Marvin
Darren Soh
Nikita Yarosh
Dina Alfasi
Elizabeth Scarrott
Andrew Griswold
Bernard Antolin
LieAdi Darmawan
Robert Glaser

Παραδείγματα έργων δημοσιεύονται στο Newsroom της Apple εδώ. Οι νικητές θα λάβουν επίσης 10 χιλιάδες δολάρια για κάθε φωτογραφία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί από την Apple.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν φωτογράφοι που φωτογράφησαν με διάφορα μοντέλα του iPhone. Τα έργα τους θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για το σχεδιασμό διαφημιστικών πινακίδων και αφισών. Ορισμένες λήψεις επίσης θα είναι ταπετσαρία σε επώνυμα προϊόντα της Apple.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !