Οι χρήστες των Apple Watch θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα νέο εικονίδιο δραστηριότητας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

0
Η Apple συνεχίζει να επεκτείνει τον αριθμό των εικονιδίων δραστηριότητας του Apple Watch. Η επόμενη εικόνα είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θα είναι διαθέσιμη στις 8 Μαρτίου 2019.  
Σύμφωνα με τους κανόνες του επερχόμενου ανταγωνισμού της Apple Watch Activity Challenge, οι χρήστες των έξυπνων ρολογιών στις 8 Μαρτίου θα πρέπει να ακολουθήσουν μια άσκηση με τα πόδια σε 1 μίλι (περίπου 1,6 χλμ.) με βόλτα, τζόγκινγκ ή αναπηρική καρέκλα. Για αυτό το επίτευγμα στην εφαρμογή "Δραστηριότητα", ένα ειδικό εικονίδιο ξεκλειδώνεται αυτόματα στο iPhone. Μπορούν να συμμετάσχουν χρήστες των Apple Watch από όλο τον κόσμο.

Η δράση "Δραστηριότητα προς τιμήν της Ημέρας των Γυναικών" διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το μήνα, ένα πρόσθετο εικονίδιο προστέθηκε στην Apple Watch Activity Challenges προς τιμή του Μήνα Καρδιάς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι χρήστες του Apple Watch μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να συλλέγουν μοναδικά εικονικά τρόπαια που είναι διαθέσιμα στην καρτέλα "Βραβεία" στην εφαρμογή "Δραστηριότητα" στο iPhone. Επίσης, υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο iMessage και το FaceTime στο iOS.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !