Η εφαρμογή εξερεύνησης αρχείων Filza ενημερώθηκε για το iOS 12

0
Η Tigi Software έχει ενημερώσει τελικά τον διαχειριστή αρχείων Filza για τις εκδόσεις του firmware του iOS 12.1.2 και κάτω. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή διαχείρισης αρχείων στο iPhone και στο iPad σας. 
Τι είναι ο διαχειριστής αρχείων Filza;

Το Filza είναι ένας εξερευνητής αρχείων που έχει σχεδιαστεί για τις συσκευές της Apple (iPhone, iPad και iPod) με jailbreak που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα του iOS. Αναπτύσσεται από το Βιετναμέζο προγραμματιστή Tigi Software.

Υπάρχουν αρκετοί διαχειριστές αρχείων που είναι διαθέσιμοι στο App Store και όλες οι συσκευές Apple που εκτελούν το iOS 11 ή παραπάνω έρχονται με την εφαρμογή της εταιρίας την Files stock.
Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν είναι τόσο ισχυρό και σε βάθος όσο το Filza. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο διαχειριστής αρχείων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε εγκατάστασης jailbreak, ανεξάρτητα από την έκδοση υλικολογισμικού.

Χρησιμοποιώντας έναν διαχειριστή αρχείων jailbreak, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε διάφορα στοιχεία της διεπαφής χρήστη, επεξεργάζοντας τις τιμές του συστήματος.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τις γραμματοσειρές, να προσαρμόσετε εικονίδια, κλπ χωρίς να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος tweak.
Οι διαχειριστές αρχείων σας επιτρέπουν επίσης να εγκαταστήσετε τα πακέτα Debian (tweaks), όπως ακριβώς και ο Cydia η ακομη και τον ιδιο το Cydia. Αυτή η λειτουργία κατά τη γραφή του άρθρου, δεν λειτουργεί σε iOS 12, αλλά λειτουργεί πολύ καλά στο iOS 11 και κάτω.
Το Filza με υποστήριξη για το ios 12 μπορείτε να το κατεβάσετε από το σύνδεσμο εδώ σε μορφή IPA και να γίνει εγκατάσταση με το εργαλείο Cydia Impactor όπως έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !