Η Intel δήλωσε ότι τα μόντεμ της 5G δεν θα εμφανίζονται σε smartphones μέχρι το 2020

0
Οι εκπρόσωποι της Intel ανακοίνωσαν ότι τα μόντεμ 5G δεν θα εμφανίζονται σε συσκευές πριν από το 2020. Αυτή η δήλωση είναι πλήρως συνεπής με τις φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone με την υποστήριξη μιας νέας γενιάς σαν πρότυπο επικοινωνίας. 
Τον Δεκέμβριο, το Bloomberg ανέφερε ότι το iPhone, το οποίο υποστηρίζει 5G, δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2020. Και παρόλο που υπάρχει η νέα τεχνολογία αυτή τη στιγμή, η Apple δεν ξεπερνά τους Android-ανταγωνιστές της και μπορούμε να πούμε ότι η θέση της είναι πλήρως δικαιολογημένη. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία υποδομή στον κόσμο για την πλήρη λειτουργία του προτύπου επικοινωνιών 5G. Αλλά μέχρι το 2020 θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον 30 μόνο πόλεις.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Reuters, η Apple εργάζεται επίσης για τη δημιουργία του δικού της μόντεμ 5G. Η εταιρεία έχει ενταχθεί στην ομάδα ανάπτυξης του μόντεμ με μια ομάδα ανάπτυξης επεξεργαστών chip και έχει θέσει μια νέα ομάδα στην κορυφή προτεραιότητας του ομίλου, με τον John Srudji ανώτερος αντιπρόεδρος της τεχνολογίας υλικού. Αυτό δείχνει ότι η Apple συνεχίζει να αυξάνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία δικών της modems, επιδιώκοντας να μειώσει την εξάρτηση από εξωτερικούς προμηθευτές όπως η Qualcomm, η Intel, η MediaTek και η Samsung.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !