Το iOS 12 εγκαταστάθηκε στο 83% όλων των συσκευών της εταιρείας, που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια

0
Τέσσερις μήνες και μετά την κυκλοφορία του, το iOS 12 έχει ήδη εγκατασταθεί στο 83% των smartphones της εταιρείας που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 
Σύμφωνα με τα ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα υποστήριξης του App Store, περισσότερες από τις μισές συσκευές έχουν μεταβεί στο νέο iOS. Μεταξύ των iPhones που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, το ποσοστό αυτό ήταν 83%. Το 12% έχει το iOS 11 και το υπόλοιπο 5% προήλθε από προηγούμενες εκδόσεις. Τα δεδομένα για όλα τα ενεργά smartphones της εταιρείας δεν είναι πολύ διαφορετικά καθώς το 80% έχει ήδη μεταβεί στο iOS 12 και το 8% έχει λειτουργικά συστήματα μέχρι το iOS 11.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι χρήστες εγκαθιστούν τη νέα έκδοση του iOS γρηγορότερα από την προηγούμενη. Τον Απρίλιο του 2018 εγκαταστάθηκε στο 76% των συσκευών της εταιρείας. Πιθανότατα, ο λόγος για αυτό είναι τα πολλά σφάλματα που βγήκαν κατά τη διάρκεια της εργασίας με το iPhone.

Τον Ιανουάριο, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1.3 και iOS 12.1.4 μαζί με μια beta έκδοση του iOS 12.2. Τα iOS 12.1.3 και iOS 12.1.4 ήταν διορθώσεις σφαλμάτων, ενώ το iOS 12.2, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο σε δημόσια beta, μοιάζει περισσότερο με μια πλήρη ενημέρωση.Το νέο λειτουργικό επεκτείνει το Apple News, παρέχει χαρακτηριστικά AirPlay 2 για τηλεοράσεις, εισάγει νέα Animoji και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !