Το νέο iPad μίνι θα κρατήσει τον παλιό σχεδιασμό

0
Σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση του Macotakara, το iPad mini 5 που θα κυκλοφορήσει δεν θα λάβει μια τόσο σημαντική ενημέρωση, όπως αναμένουν πολλοί χρήστες. Η ιαπωνική πηγή πιστεύει ότι το νέο tablet θα διατηρήσει το σχεδιασμό του iPad mini 4. 
Επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι το νέο iPad mini θα στοχεύει στο τμήμα του φθηνού κόστους της αγοράς, ο Macotakara υποστηρίζει ότι το ενημερωμένο tablet θα είναι "σχετικά παλαιό".

Θα διατηρήσει το σχεδιασμό iPad mini 4, τη θύρα Lightning, το αναγνωριστικό αφής και την υποδοχή των ακουστικών των 3,5 χιλιοστών. Οι διαστάσεις και το πάχος του πλαισίου επίσης δεν θα αλλάξουν. Η μόνη εξωτερική διαφορά μπορεί να είναι ένα μικρόφωνο στο πίσω μέρος, το οποίο θα μετατοπιστεί στο κέντρο, όπως στο iPad έκτης γενιάς των 9,7 ιντσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το iPad mini 4 κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά εξακολουθεί να πωλείται σε μια διαμόρφωση με 128 GB μνήμης για $ 399.

Σύμφωνα με τις πηγές Macotakara, το νέο iPad mini μπορεί να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Apple A10 ή A10X. Επιπλέον, πολλοί αναλυτές αναμένουν ότι η τιμή της μίνι εκδοχής του ταμπλετ θα μειωθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !