Δείτε τα συμβατά Tweak που μπορειτε να εγκαταστήσετε μέχρι τώρα μετά το Jailbreak

0
Το Jailbreak του iOS 12 είναι έξω και τώρα μπορείτε να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο unc0ver. Αν έχετε επιτυχώς ένα jailbroken iPhone, iPad ή iPod touch χρησιμοποιώντας το unc0ver, τότε είναι πλέον καιρός να εγκαταστήσετε τα Cydia tweaks που σας ενδιαφέρουν.   
Ωστόσο, προτού μεταβείτε για να εγκαταστήσετε το αγαπημένο σας Cydia tweak, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτή τη στιγμή είναι συμβατό με το jailbreak στο iOS 12, αφού η εγκατάσταση ενός μη συμβατού tweak μπορεί να σας δημιουργήσει ανεπιθύμητα προβλήματα με τη συσκευή σας.

Σε αυτήν τη λίστα που δημιουργήθηκε με τα συμβατά του iOS 12 tweaks θα βρείτε τα ονόματα όλων που έχουν επιβεβαιωθεί ότι συνεργάζονται με το iOS 12 jailbreak από διαφορα μέλη της κοινότητας. Η λίστα που ανανεώνεται συνεχώς έχει πάνω από 175 συμβατά tweaks που μπορείτε να κατεβάσετε αυτή τη στιγμή. Η λίστα έχει συνταχθεί από μέλη του / r / Jailbreak και μπορείτε να την δείτε στο σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !