Κυκλοφόρησαν επίσημα video με το Samsung Galaxy S10

0
Οι δημοσιογράφοι του Phonearena δημοσίευσαν αρκετά βίντεο, τα οποία παρουσιάζουν το νέο Samsung Galaxy S10. Η απελευθέρωση της συσκευής θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2019. 
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Phonearena είναι τα επίσημα διαφημιστικά βίντεο για το Samsung Galaxy S10, όπου βρέθηκαν σε ένα από τα κανάλια του YouTube στο Βιετνάμ. Υπάρχουν τρία από αυτά και κάθε βίντεο παρουσιάζει ορισμένα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου.

Επομένως, το πρώτο βίντεο επιβεβαιώνει πληροφορίες σχετικά με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Samsung διευκρινίζει ότι η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων θα γίνεται πολλές φορές ταχύτερα, καθώς ο αισθητήρας διαβάζει όχι μόνο την επαφή, αλλά και τον υπέρηχο (αν και δεν είναι γνωστό το πώς ακριβώς).Το δεύτερο βίντεο μας λέει για τη δυνατότητα της μπαταρίας του Galaxy S10. Σύμφωνα με τη Samsung, το νέο smartphone θα μπορεί να φορτίζει ανεξάρτητα από άλλες συσκευές ασύρματα.Τέλος, το τρίτο βίντεο είναι αφιερωμένο στις δυνατότητες της μπροστινής και της κύριας κάμερας. Η συσκευή θα μπορεί να καταγράφει βίντεο ως 4K και επίσης υποστηρίζει τη λειτουργία της οπτικής σταθεροποίησης.Θυμηθείτε ότι το Galaxy S10 δεν είναι η μόνη συσκευή που πρόκειται να παρουσιάσει η Samsung στις 20 Φεβρουαρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !