Η Apple Music είναι τώρα διαθέσιμη στην Amazon Fire TV - Argonaytis

.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Η Apple Music είναι τώρα διαθέσιμη στην Amazon Fire TV
Η Amazon επεκτείνει την ενσωμάτωση της Apple Music με την Amazon Fire TV. Οι ιδιοκτήτες της Amazon Fire TV μπορούν τώρα να ζητήσουν από την Alexa να παίξει ένα τραγούδι από την υπηρεσία μουσικής της Apple.  
Για να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής από αυτήν την υπηρεσία, πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή και να επιλέξετε την Apple Music ως την κύρια πηγή μουσικής. Μετά από αυτό, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στην Alexa, η οποία θα παίζει τα τραγούδια απευθείας από την Apple Music.

Πριν από τρεις μήνες, η υπηρεσία μουσικής έγινε διαθέσιμη στο Amazon Echo, και τώρα η ενσωμάτωση με τις συσκευές του Amazon συνεχίζεται. Αυτοί οι χρήστες που έχουν ήδη ενεργοποιήσει την Apple Music σε μια ιδιόκτητη έξυπνη εφαρμογή των ηχείων του Amazon μπορεί να μην το κάνουν πάλι για την Fire TV.

Μέχρι στιγμής, η υπηρεσία της Apple περιορίζεται στις συσκευές Fire TV και Amazon Echo. Ωστόσο, στο μέλλον θα επεκταθεί και σε συσκευές τρίτων με την βοηθός φωνής Alexa. Η εταιρεία έχει την ίδια πολιτική όσον αφορά το iTunes και το AirPlay.

Η Apple Music είναι τώρα διαθέσιμη στην Amazon Fire TV Argonaytis Μαρτίου 14, 2019

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less