Η Apple έκλεισε το ηλεκτρονικό κατάστημα εν αναμονή της κυκλοφορίας νέων προϊόντων

0
Η Apple έκλεισε προσωρινά το ηλεκτρονικό της κατάστημα για να ενημερώσει μια σειρά των προϊόντων της.Γράψαμε ήδη ότι η Apple ενδέχεται να μην αποκαλύψει τα νέα προϊόντα της στην παρουσίαση, αλλά θα ενημερώσει απλώς με δελτίο τύπου και το ηλεκτρονικό κατάστημα.  
Τους τελευταίους μήνες, φημολογείται ότι το νέο iPad και το iPad mini, στο οποίο δουλεύει η Apple, δεν θα λάβουν σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό. Πιθανώς, το νέο iPad μίνι θα πάρει έναν επεξεργαστή A10 ή A11 και θα είναι φθηνότερο από τη σημερινή γενιά των μεγαλύτερων δισκίων.

Επιπλέον, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψε ότι ένα iPad 9,7 ιντσών θα αντικατασταθεί από ένα tablet 10,2 ιντσών και μια ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες στο Twitter την περασμένη εβδομάδα.

Η Apple επίσης μπορεί να βελτιώσει τις προδιαγραφές του iMac , όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Mark Gurman. Ωστόσο, θα διατηρήσει το παλιό σχέδιο, το οποίο δεν έχει αλλάξει από το 2012.

Η Apple έχει προσθέσει στον ιστότοπό της το μήνυμα πως το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ξαναρχίσει να λειτουργεί σύντομα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !