Το iOS 12.2 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη

0
Μετά το  Event, η Apple έχει ξεκινήσει την διάθεση του iOS 12.2 και είναι πλέον ολοκληρωμένο για λήψη σε όλα τα μοντέλα των iPhone, iPad και iPod touch.   
Με το iOS 12.2 η Apple πρόσθεσε υποστήριξη για μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν στη σκηνή, όπως το Apple News + . Το iOS 12.2 απαιτείται για να λειτουργήσει και η νέα λειτουργία Apple News +. Εκτός από αυτό, το iOS 12.2 φέρνει επίσης μια σειρά από άλλα νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για την Siri να αναπαράγει βίντεο από συσκευές iOS στην Apple TV.

Το iOS 12.2 φέρνει επίσης τέσσερα νέα Animojis σε iPhones και iPads και διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις.

Εάν έχετε ένα συμβατό iPhone, iPad ή iPod touch, μπορείτε τώρα να κάνετε λήψη του iOS 12.2 στη συσκευή σας. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του iOS 12.2 αυτόματα μέσω του iTunes ή χρησιμοποιώντας τους άμεσους συνδέσμους IPSW για iOS 12.2 που δίνονται παρακάτω.



iOS 12.2 IPSW Download Links

iPhone
iPad
iPod touch

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !