Πώς να κάνετε jailbreak σε μια συσκευή που εκτελεί το iOS 12

0
Πρόσφατα, ο χάκερ Pwn20wnd κυκλοφόρησε ένα jailbreak του iOS 12. Εμείς λέμε πώς να ξεκινήσει ένα εκμεταλλευτείτε και να εγκαταστήσετε Cydia στο iPhone που τρέχει το iOS 12.0 - iOS 12.1.2. με την βοήθεια ενός υπολογιστή.  
Επί του παρόντος, το jailbreak λειτουργεί με το iPhone SE, 6s / 6s Plus, 7/7 Plus, 8/8 Plus και iPhone X. Μπορείτε επίσης να κάνετε jailbreak σε iPad Air και iPad 6ης γενιάς, χρησιμοποιώντας το unc0ver.

Προσοχή: το άρθρο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς ·για το λόγο αν πραγματοποιείτε jailbreak η συσκευή σας βρίσκετε σε απειλή και κίνδυνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας χρησιμοποιώντας το iCloud ή το iTunes προτού προχωρήσετε σε jailbreak.

Για να κάνετε jailbreak σε μια συσκευή iOS, θα χρειαστείτε ένα iPhone / iPad, ένα Mac υπολογιστή, και ένα καλώδιο φόρτισης.

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε το πιο πρόσφατο unc0ver beta και το Cydia Impactor για Mac.
Εγκαταστήστε το Impactor από τη ληφθείσα εικόνα.

Εκτελέστε την εφαρμογή Impactor.
Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας με ένα καλώδιο USB και στη συνέχεια σύρετε το αρχείο unc0ver.ipa στην εφαρμογή Cydia Impactor.
 

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του αναγνωριστικού της Apple σας (αυτό απαιτείται για να υπογράψετε το αρχείο IPA).
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -=> Γενικά -=> Αποθήκευση iPhone και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μια ενημερωμένη έκδοση. Εάν υπάρχει μια ενημερωμένη έκδοση, διαγράψτε την.


Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -=> Γενικά -=> Διαχείριση Συσκευών και επιλέξτε ένα προφίλ με το Apple ID. Επιλέξτε "Trust" στην προειδοποίηση που εμφανίζεται.


Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης στη συσκευή.
Επανεκκινήστε το gadget σας.
Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία πτήσης είναι ενεργή και ξεκινήστε την εφαρμογή unc0ver.


Κάντε κλικ στο κουμπί Jailbreak για να ξεκινήσετε τη διαδικασία jailbreak.
Μετά από μια σύντομη διαδικασία, κάντε κλικ στο OK για να επανεκκινήσετε τη συσκευή.
Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή unc0ver και πατήστε το πλήκτρο Jailbreak ξανά (το booster θα εγκατασταθεί σε αυτό το στάδιο).
Εκκινήστε την εφαρμογή unc0ver για τρίτη φορά και πατήστε ξανά το κουμπί Jailbreak (το unc0ver θα εγκαταστήσει το κατάστημα της εφαρμογής του Cydia).


Τώρα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης και να εκκινήσετε το Cydia!

Το unc0ver είναι ένα ημι jailbreak, οπότε θα χρειαστεί να ξεκινήσετε την εφαρμογή unc0ver και να πατήσετε το κουμπί Jailbreak κάθε φορά που γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής.

Επίσης, αν δεν έχετε λογαριασμό προγραμματιστή, θα πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο smartphone σας κάθε επτά ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !