Οι πρώτες τηλεοράσεις LG με υποστήριξη AirPlay 2 και το HomeKit θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο

0
Την Παρασκευή, η LG ανακοίνωσε ότι οι τηλεοράσεις OLED της το 2019 με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης AI ThinQ θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.  
Είναι η πρώτη εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το μοντέλο LG E9 και LG C9 με διαγώνιο 65 ίντσες.Περισσότερα μοντέλα με άλλα μεγέθη οθόνης θα εμφανιστούν τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όλα τους αναμένεται να λάβουν υποστήριξη από το AirPlay 2 αλλά και το HomeKit.

Το HomeKit θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν τις τηλεοράσεις τους χρησιμοποιώντας τις φωνητικές εντολές της Siri ή την εφαρμογή Home σε iPhone, iPad ή Mac και στην κονσόλα δεν θα χρειαστεί πλέον για να επιλέξετε ποια τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία AirPlay θα μεταδοθεί σε μια έξυπνη τηλεόραση.

Ούτε οι κατασκευαστές τηλεοράσεων ούτε η Apple αναφέρουν συγκεκριμένες ημερομηνίες, όταν τα AirPlay 2 και το HomeKit θα είναι διαθέσιμα στην LG Smart TV AI, αλλά η LG ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι χρήστες θα μπορούν να αξιολογήσουν αυτές τις επιλογές ήδη στα μέσα του έτους. Και σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Apple HomeKit, όλες οι τηλεοράσεις LG OLED, NanoCell SM9X, NanoCell SM8X και UHD UM7X από το 2019 θα συνεργαστούν με τις υπηρεσίες της Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !