Φάρσα στο twitter κλειδώνει χιλιάδες λογαριασμούς

0
Από το επίσημο προφίλ του @TwitterSupport θεωρήθηκε απαραίτητο να αναρτηθεί σχόλιο προειδοποιώντας τους χρήστες σχετικά με μια απάτη που συμβαίνει και έχει ως αποτέλεσμα να κλειδώνονται οι λογαριασμοί πολλών ατόμων.  
Η εν λόγω απάτη-φάρσα ισχυρίζεται ότι η αλλαγή των γενεθλίων στο Twitter σε οποιαδήποτε ημέρα μετά το 2007 θα ξεκλειδώσει ένα μενού κρυφών χρωμάτων στην εφαρμογή του Twitter.

Φυσικά, όταν το κάνετε αυτό, ουσιαστικά πρέπει να βάλετε στο Twitter ότι έχετε ηλικία κάτω των 13 ετών και τότε θα κλειδώσει ο λογαριασμό σας, καθώς το Twitter απαιτεί από τους χρήστες να είναι τουλάχιστον 13 ετών και άνω.

"If your account was locked after changing your Twitter birthday to 2007, please follow the instructions that were sent after the change was made to your account.
— Twitter Support (@TwitterSupport) March 26, 2019"

Η διαδικασία επαναφοράς της πρόσβασης στο λογαριασμό σας περιλαμβάνει τη διεξαγωγή μιας διαδικασίας για να αποδείξετε την πραγματική σας ηλικία. Για αυτό, πρέπει να απευθυνθείτε στην υποστήριξη του Twitter και να δώσετε ένα έγγραφο αναγνώρισης θεμάτων για να αποδείξετε την πραγματική σας ηλικία, όπως επισημαίνει το The Verge.

Το Twitter υποστήριξε ότι οι χρήστες που είχαν κλειδωθεί μετά την αλλαγή των γενεθλίων τους θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες που αποστέλλονται αμέσως μετά την αλλαγή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !