Η Apple Music έχει ξεπεράσει το Spotify στον αριθμό των συνδρομητών στις Η.Π.Α.

0
Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, επικαλούμενη τις δικές της πηγές, τώρα η Apple Music έχει περισσότερους συνδρομητές στις ΗΠΑ από ό, τι το Spotify.  
Η πηγή της WSJ αναφέρει ότι ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Apple Music είχε 28 εκατομμύρια συνδρομητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, έναντι 26 εκατομμυρίων στο Spotify. Ωστόσο, όσον αφορά τον αριθμό των χρηστών στον κόσμο, η Apple εξακολουθεί να υστερεί με το Cupertinο να έχουν μόνο 56 εκατομμύρια, σε σύγκριση με τα 96 εκατομμύρια των ανταγωνιστών τους.

Παρά την διαφορά αυτή, η Apple Music σιγά σιγά αλλά σταθερά καλύπτει το Spotify. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο αριθμός των νέων συνδρομητών της μουσικής υπηρεσίας της Apple αυξάνεται σε ποσοστό 2,4-2,8%, ενώ ο ανταγωνιστής παρουσιάζει βραδύτερη ανάπτυξη από 2% έως 2,3%. Και αυτό παρά το γεγονός ότι με την κυκλοφορία της Apple Music στην αγορά, η Spotify έχει εφαρμόσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες με στόχο την προσέλκυση νέων χρηστών και τη διατήρηση των παλαιών. Ειδικότερα, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Spotify ξεκίνησε ένα νέο τιμολόγιο, σύμφωνα με το οποίο οι συνδρομητές premium έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε περιεχόμενο με χορηγία του Hulu.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !