Η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 12.2.1

0
Η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 12.2.1 για τις συσκευές τέταρτης και πέμπτης γενιάς. Η απελευθέρωση της νέας έκδοσης πραγματοποιήθηκε δύο εβδομάδες μετά την έκδοση του tvOS 12.2.  
Μπορείτε να αναβαθμίσετε ασύρματα τους αποκωδικοποιητές Apple TV HD και Apple TV 4K στην έκδοση 12.2.1. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε το στοιχείο Σύστημα και μεταβείτε στην Ενημέρωση λογισμικού. Οι κονσόλες της Apple TV, οι οποίες περιλαμβάνουν αυτόματη ενημέρωση λογισμικού, θα ενημερώνονται απευθείας στο tvOS 12.2.1.

Η Apple δεν δίνει περισσότερα σχόλια για αυτή την έκδοση του TVOS και του τι περιλαμβάνει. Πιθανώς μια μικρή ενημέρωση συστήματος που εξαλείφει τα σφάλματα που βρέθηκαν στο tvOS 12.2.

Στην προηγούμενη ενημέρωση του TVOS 12.2 εισήχθησαν τα νέα χαρακτηριστικά του AirPlay 2, επιτρέποντας στους χρήστες να ζητήσουν από τη Siri να παίξει συγκεκριμένα αρχεία πολυμέσων στην Apple TV ή σε τηλεοράσεις τρίτων που θα υποστηρίξουν αυτό το πρωτόκολλο κατά το επόμενο έτος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !