ο iPhone του 2020 θα αποκτήσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

0
Η σελίδα του Gizmochina, αναφερόμενη στις πηγές της από την αλυσίδα εφοδιασμού, αναφέρει ότι η Qualcomm και η Apple αναπτύσσουν από κοινού έναν ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα τοποθετηθεί επιμέρους οθόνης για τα νέα μοντέλα των iPhone.  
Τα περισσότερα μοντέρνα smartphones που λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα Android έχουν ήδη αυτή την δυνατότητα ξεκλειδώματος, ενώ το iPhone δεν έχει αυτή την επιλογή.

Σύμφωνα με φήμες, η Apple και η Qualcomm έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και σκοπεύουν να παρουσιάσουν το δικό τους σαρωτή στα νέα μοντέλα iPhone. Η τεχνολογία, η οποία αναπτύσσεται από τους μηχανικούς των δύο εταιρειών, θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες παρόμοια με τον αισθητήρα υπερήχων της Samsung.



Επί του παρόντος, υπάρχουν διάφοροι τύποι σαρωτών δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά οι αισθητήρες υπερήχων θεωρούνται οι πιο ακριβείς και γρήγοροι. Είναι σε θέση να λειτουργούν άψογα ακόμη και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και οι συσκευές ξεκλειδώματος με τη βοήθειά τους διαρκούν όχι περισσότερο από 250 χιλιοστά του δευτερολέπτου με μέγιστο συντελεστή λάθους περίπου 1%.

Ωστόσο, αυτές οι συσκευές έχουν προβλήματα. Υπάρχουν περιπτώσεις πρόσβασης σε smartphones αλλά και σε άλλα gadgets αντικαθιστώντας το δάχτυλο του ιδιοκτήτη με το ακριβές τρισδιάστατο αντίγραφο του από πολυμερή υλικά.

Νωρίτερα, η Qualcomm έχει ήδη αναφερθεί για την ανάπτυξη ενός scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων νέας γενιάς όπου το πάχος του είναι 200 ​​micro και το μέγεθος της επιφάνειας ανάγνωσης είναι 8 έως 8 χιλιοστά. Το εάν οι υπάρχουσες εξελίξεις της Qualcomm θα χρησιμοποιηθούν στον νέο αισθητήρα για το iPhone, ή οι εταιρείες θα δημιουργήσουν έναν εντελώς νέο αισθητήρα, δεν προσδιορίζεται.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !