Το Unc0ver v3.0.1 απελευθερώνεται τώρα με σημαντική επιδιόρθωση

0
Το εργαλείο unc0ver jailbreak έχει ενημερωθεί στην έκδοση 3.0.1 με ορισμένες επιδιορθώσεις που σχετίζονται με τη συνολική σταθερότητα των συσκευών. 
Μετά από περίπου 50 beta εκδόσεις, το εργαλείο unc0ver για το jailbreak των εκδόσεων iOS 11 έως 12,2 ενημερώθηκε πρόσφατα στην έκδοση 3.0.1

Οι βελτιώσεις, όπως αναφέρθηκαν από τον ίδιο προγραμματιστή Pwn20wnd στο Twitter, αφορούσαν ουσιαστικά διορθώσεις σταθερότητας και, πάνω από όλα, εισήγαγαν την υποστήριξη για το κουμπί επανεκκίνησης, δηλαδή επιτρέπει στους χρήστες του iOS 12.1.3 να χρησιμοποιούν την εφαρμογή unc0ver για επανεκκίνηση των συσκευών τους.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια σταδιακή ενημέρωση και όχι για μια έκδοση beta, η λήψη συνιστάται ιδιαίτερα σε όλους τους χρήστες της προηγούμενης έκδοσης, για να διασφαλίσετε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του κώδικα και τις διορθώσεις.

Συνιστάται η χρήση αυτού του εργαλείου για τη δημιουργία jailbreak σε όλες τις συσκευές iOS εκτός από εκείνες που είναι ενσωματωμένες στα τσιπ A12 (X), καθώς η έκδοση του Cydia Substrate δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για αυτές τις συσκευές, δηλ. IPad Pro 11 ιντσών και τρίτης γενιάς 12,9 ιντσών iPad Pro καθώς και τα πιο πρόσφατα iPhone XS, XS Max και XR.

Το Unc0ver v3.0.1 μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο GitHub εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !