Οι ιδικοί εξέτασαν την ταχύτητα του δικτύου 5G και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και δείχνουν πόσο πίσω είναι η Apple από την Samsung

0
Αυτή την εβδομάδα, οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S10 5G ξεκίνησαν και στις ΗΠΑ. Αμέσως μετά, οι πρώτες δοκιμές ταχύτητας στο δίκτυο της νέας γενιάς 5G εμφανίστηκαν στο δίκτυο.  
Οι δημοσιογράφοι της Verge μοιράστηκαν τα αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας στο δίκτυο 5G του φορέα εκμετάλλευσης Verizon, me το οποίο διεξήγαγαν στο Σικάγο, των ΗΠΑ.
Όπως σημείωσαν οι δημοσιογράφοι, σήμερα το κύριο πρόβλημα του δικτύου πέμπτης γενιάς είναι μια μικρή περιοχή κάλυψης.

"Η περιοχή κάλυψης παραμένει εξαιρετικά περιορισμένη, αλλά όταν καταφέρετε να κερδίσετε ένα καλό σήμα, ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων είναι πραγματικά πολύ υψηλός. Πραγματοποίησα μια δοκιμή ταχύτητας και πήρα μερικές μετρήσεις. Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων του Samsung Galaxy S10 5G στο δίκτυο της νέας γενιάς έχει ξεπεράσει το σήμα 1 Gbps, ενώ το iPhone XS Max μόλις φτάνει τα 20 Mbps ", δήλωσε ο Chris Welch από το The Verge.

Επίσης, για τη δοκιμή, πέρα ​​από τη μέτρηση της ταχύτητας με ειδικές εφαρμογές, οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να κατεβάσουν το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς "Office" με το Netflix σε μόλις 8 δευτερόλεπτα και την ταινία πλήρους μήκους "Iron Man 2" με Prime Video σε 90 δευτερόλεπτα.

Επί του παρόντος, η κάλυψη 5G της Verizon περιορίζεται στο Σικάγο και τη Μινεάπολη. Παρ 'όλα αυτά, η έναρξη των πωλήσεων του Samsung Galaxy S10 5G θα βοηθήσει πιθανότατα στην επιτάχυνση της επέκτασης των δικτύων επόμενης γενιάς.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !