Η παραγωγή του τσιπ A13 για νέα iPhones έχει ήδη ξεκινήσει

0
Η TSMC ξεκινά την παραγωγή του νέου τσιπ A13, το οποίο θα εγκατασταθεί στο iPhone του 2019. Σχετικά με αυτό σε σχέση με τους εκπροσώπους της αλυσίδας εφοδιασμού δημοσιογράφοι του Bloomberg αναφέρουν. 
Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η παραγωγή πλήρους κλίμακας των επεξεργαστών για το νέο iPhone θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου. Η διαδικασία απομάκρυνσης της δοκιμαστικής παραγωγής του τσιπ έχει πλέον ολοκληρωθεί. Ο προμηθευτής θα είναι η γνωστή μας εταιρία TSMC. Η δημοσίευση σημειώνει ότι ο A13 θα εγκατασταθεί και στα τρία μοντέλα του μελλοντικού iPhone.

Το Bloomberg τονίζει επίσης ότι ακόμη και οι προηγούμενες γενιές των iPhone μπορούν να ανταγωνιστούν με σιγουριά στις επιδόσεις τους με τα σημερινά smartphones που είναι βασισμένα στο Android. Λαμβάνοντας υπόψη ότι στην καρδιά του A13 είναι μερικές από τις μεγάλες εξελίξεις της Apple, το iPhone 2019 θα είναι πιθανώς σε θέση να αυξήσει περαιτέρω αυτό το χάσμα προς όφελός του. Οι δημοσιογράφοι διευκρινίζουν ότι οι νέοι επεξεργαστές θα εγκατασταθούν αργότερα και στο iPad όπου η ανάπτυξη της εταιρείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη δημιουργία της επόμενης γενιάς Mac.

Πιθανώς, εκτός από τους ενημερωμένους επεξεργαστές, κάθε μοντέλο θα λάβει έναν επιπλέον εξαιρετικά ευρύ φακό της κύριας κάμερας, ο οποίος θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της φωτογραφίας. Θυμηθείτε ότι παλαιότερα το δίκτυο αποδίδει στιγμιότυπα με θήκες για το μελλοντικό iPhone XS . Κρίνοντας από αυτά, η συσκευή θα λάβει ένα διογκούμενο πλαίσιο, στο οποίο θα τοποθετηθεί η κύρια κάμερα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !