Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 12.2 και η επαναφορά και ενημέρωση είναι αποκλεισμένη

0
Τη νύχτα που πέρασε, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.2 στους διακομιστές της. Αυτό αφορά όλα τα iPhone, iPad και iPod touch και η κατάσταση έρχεται λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του iOS 12.3 με την τελική έκδοση.  
Αυτή η επιλογή σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατό για τους χρήστες που μεταπήδησαν στο iOS 12.3 να επιστρέψουν στο iOS 12.2. Σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες στο iOS 12.1.4 ή νωρίτερα δεν μπορούν πλέον να στραφούν απευθείας στο iOS 12.2. Η μόνη έκδοση του iOS που υπογράφεται μέχρι σήμερα είναι το iOS 12.3.

Η Apple άφησε ακόμα μια καθυστέρηση λίγων ημερών μετά την κυκλοφορία ενός firmware πριν σταματήσει την ψηφιακή υπογραφή της προηγούμενης έκδοσης. Εδώ, η προθεσμία ήταν 11 ημέρες από την έκδοση της τελικής έκδοσης του iOS 12.3 στις 13 Μαΐου για όλους τους χρήστες.

Η μη δυνατότητα επαναφοράς στο iOS 12.2 δεν αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για την πλειοψηφία των χρηστών. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι κάτι για όσους ενδιαφέρονται για ένα jailbreak. Δεν υπάρχει δημόσιο jailbreak για το iOS 12.2, αλλά ένα εργαλείο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τώρα που το εγκατέλειψε η Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !