Η Apple πιστεύει πως η ενέργεια των ανθρώπων θα τελειώσει πιο γρήγορα από την μπαταρία ενός iPhone

0
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ενός κατόχου iphone είναι η μπαταρία του και αυτό αποδεικνύεται σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται στα forum σχετικά με το πόσο κρατεί η μπαταρία.
Η εταιρία αφουγκράζοντας αυτή τη δυσαρέσκεια και αφού έχει μείνει πολύ πίσω από ανταγωνιστικές εταιρίες στην χωρητικότητα έδωσε τη δίκια της απάντηση. 
Μοιράστηκε ένα νέο βίντεο που ονομάζεται "Up Late" στο κανάλι της στο YouTube. Εκεί λέει ότι το iPhone XR έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μεταξύ όλων των smartphones της εταιρείας.

Το βίντεο 30 δευτερολέπτων δείχνει πώς διαφορετικοί άνθρωποι κοιμούνται κατά τη χρήση του iPhone. Μεταξύ αυτών είναι ένας υπάλληλος στάθμευσης που παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μια γυναίκα που έπεσε κοιμισμένη στον καναπέ ενώ έπαιζε σε ένα smartphone, και ένας άνδρας παρακολουθώντας ένα παιδί μέσω μιας οθόνης. Στο τέλος του βίντεο υπάρχει ένα σύνθημα "η ενέργεια μέσα σας θα εξαντληθεί νωρίτερα από ό, τι στο iPhone".

"Το iPhone XR είναι εξοπλισμένο με την πιο ευρεία μπαταρία μεταξύ όλων των smartphones της εταιρείας. Επομένως, ανεξάρτητα από το αν βλέπετε βίντεο, παρακολουθείτε αθλήματα ή παίζετε, η ενέργειά σας θα λήξει νωρίτερα από ό, τι στο iPhone XR σας ", αναφέρει η περιγραφή του βίντεο.

Το soundtrack στο βίντεο είναι μια σύνθεση από την κλασσική μουσική ταινία "Mary Poppins" - "Stay Awake" που εκτελείται από τον Julie Andrews.

Παρά το γεγονός ότι το iPhone XR είναι φθηνότερο από το iPhone XS και το iPhone XS Max, προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη σε μια πιο ενεργειακά αποδοτική οθόνη LCD από τις οθόνες OLED αλλά και από το γεγονός ότι έχει πολύ λιγότερες δυνατότητες άρα και απαιτήσεις.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !