Η Apple Pay θα ξεκινήσει σύντομα σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες και επιτέλους και στην Ελλάδα μας

0
Η Apple θα επιταχύνει σοβαρά την ανάπτυξη της Apple Pay στην Ευρώπη σύντομα. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τις σκανδιναβικές χώρες, την Ουκρανία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Αυστρία και την Ισλανδία.   
Σύντομα όμως, δεκάδες νέες χώρες θα προστεθούν στον κατάλογο.

Οι εν λόγω χώρες είναι:

Βουλγαρία
Κροατία
Κύπρος
Εσθονία
Ελλάδα
Λιθουανία
Λιχτενστάιν
Λετονία
Μάλτα
Πορτογαλία
Ρουμανία
Σλοβακία
Σλοβενία

Τις πληροφορίες μοιράστηκαν δημόσια η Monese Online Banking. Δεν δίδει ακόμα κάποια ημερομηνία για το λανσάρισμα, αλλά μόνο η αναφορά "σύντομα".

Ακόμη για το θέμα της Ευρώπης, γνωρίζουμε ότι η Apple Pay θα κάνει ντεμπούτο σύντομα στη Γερμανία, την Ουγγαρία και το Λουξεμβούργο. Είτε οι τοπικές τράπεζες έχουν αποκαλύψει τις πληροφορίες, είτε η Apple έχει ήδη δημοσιεύσει τον ειδικό ιστότοπο της Apple Pay στις εν λόγω χώρες.

Ανεξάρτητα από τη χώρα, η Apple Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το iPhone και το Apple Watch σε φυσικά καταστήματα, σε εφαρμογές και σε ιστοσελίδες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ένα iPad από εφαρμογές και τον Ιστό, καθώς και με Mac (μόνο στον ιστό για την λήψη).Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !