Αυξηθήκαν οι πωλήσεις των Apple Watch που εξακολουθει να είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων

0
Οι πωλήσεις των Apple Watch κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019 αυξήθηκαν κατά 50%. Αυτό αναφέρεται από εμπειρογνώμονες από την υπηρεσία αναλυτών του Counterpoint.  
Οι εμπειρογνώμονες της Counterpoint δεν έχουν ακριβή στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των συσκευών που πωλήθηκαν και η έκθεσή τους βασίζεται στα στοιχεία των κερδών της Apple, τα οποία δημοσίευσε η εταιρεία νωρίτερα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το Apple Watch εξακολουθεί να είναι το πιο έξυπνο ρολόι στην παγκόσμια αγορά.

Το συνολικό μερίδιο της Apple στην παγκόσμια έξυπνη αγορά ρολογιών είναι 35,8%. Το μερίδιο της Samsung, που κατέχει τη δεύτερη θέση όσον αφορά τις πωλήσεις, είναι 24% λιγότερο.

Η Apple συνεχίζει επίσης να εργάζεται για την ανάπτυξη τεχνολογιών που σχετίζονται με τον έλεγχο της υγείας των χρηστών. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τη λειτουργία του ΗΚΓ, η γεωγραφία του οποίου θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο εγγύς μέλλον.
Σημειώστε ότι τα συνολικά έσοδα της Apple για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 μειώθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος όπως έχει αναφερθει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !