Προσφορές εφαρμογών για σήμερα που ίσως σας ενδιαφέρουν

0
Παρασκευή σήμερα και πάμε να δούμε κάποιες από τις προσφορές των εφαρμογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple που θα ισχύσουν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.
Φυσικά θα βρείτε δεκάδες προσφορές από παιχνίδια, εφαρμογές που παραπέμπουν σε σελίδες και άλλα και για αυτό το λόγο ξεχώρισα κάποιες λίγες που θεωρώ ενδιαφέρουσες σε ορισμένους και πάμε να τις δούμε. 
Fashionable Girls Hair Styles

Μια εφαρμογή που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και θα βρούνε εκεί μέσα πολλά χτενίσματα για να επιλέξουν αυτά που ταιριάζουν σε αυτές.Η εφαρμογή από 2,99 που έχει κανονικά είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


File Expert

Ένα κυριολεκτικά καταπληκτικό χρηματοκιβώτιο, θα μπορούσαμε ίσως να πούμε που εκεί μέσα μπορείτε να κρύψετε όλα τα πολύτιμα δεδομένα σας.Μπορείτε να στείλε με πολλούς τρόπους τα αρχεία σας όπως εικόνες έγγραφα και αλλά είτε από τον υπολογιστή σας είτε από άλλη συσκευή που είναι στο ίδιο δίκτυο. Την εφαρμογη από 15,99 θα την κατεβάσετε δωρεάν εδώ


Simple Audio Recorder

Κάνετε εγραφη σε οποιονδήποτε ήχο θέλετε στο περιβάλλον σας απλά και γρήγορα με αυτή την εφαρμογη.
Κατά την εγγραφή, μπορείτε να δημιουργήσετε ετικέτες ήχου που θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε γρήγορα στο επιθυμητό σημείο ή να μοιρασθείτε την ηχητική εγγραφή από τη θεματική ενότητα.Την εφαρμογη θα την βρείτε για λίγο δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


MultiMovie

Η εφαρμογή αυτή που είναι δωρεάν για iPhone και ipad αποτελεί ένα ακόμη τρόπο να στείλετε ασύρματα στη συσκευή σας οποιαδήποτε ταινία και να την απολαύσετε εκεί.Η κατασκευή της εφαρμογής θυμίζει λίγο το γραφικό περιβάλλον των πρώτων iphone και δεν είναι και τόσο ωραίο αλλά υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων και αποτελεί μια καλή επιλογή.Θα την βρείτε να την κατεβάσετε αν ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εδώ.


Modern Magic 8 Ball

Ίσως να έχετε πιάσει στα χέρια σας την μαγική μαύρη μπάλα που την κάνετε ερωτήσεις και κουνώντας την αυτή σας δίνει απαντήσεις.Για αυτό το σκοπό κατασκευάστηκε αυτή η εφαρμογή και την θέση της μπάλας παίρνει το κινητό σας.Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !