Κυκλοφόρησε επίσημα το iOS 12.3.1

0
Η Apple κυκλοφόρησε επίσημα το iOS 12.3.1 ως μια σταδιακή ενημέρωση για τη μεγάλη έκδοση του iOS 12.3, η οποία δόθηκε στο κοινό μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Η κυκλοφορία του iOS 12.3.1 έχει προβληματίσει πολλούς με την ταχύτητά που κυκλοφόρησε και έρχεται με σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων αντί να προσφέρει σημαντικές αλλαγές στα χαρακτηριστικά του. 
Σύμφωνα με τις σημειώσεις της Apple για το iOS 12.3.1, η απελευθέρωση λογισμικού για συμβατό υλικό του iPhone, iPad και iPod touch περιλαμβάνει διορθώσεις για θέματα που αφορούν κυρίως την εφαρμογή Μηνύματα, καθώς και προβλήματα λήψης VoLTE (Voice over LTE) για ορισμένους χρήστες.

Ορισμένες από τις διορθώσεις σφαλμάτων που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνουν:

Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την πραγματοποίηση ή τη λήψη κλήσεων VoLTE

Επιδιορθώνει ζητήματα στα Μηνύματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εμφάνιση μηνυμάτων από άγνωστους αποστολείς στη λίστα συνομιλιών σας, παρόλο που είναι ενεργοποιημένο το φίλτρο Άγνωστοι αποστολείς

Επιδιορθώνει ένα ζήτημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την εμφάνιση του συνδέσμου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα μηνύματα των μηνυμάτων από άγνωστους αποστολείς

Ειδικότερα, η Apple έχει διορθώσει ένα ζήτημα στο iOS 12.3.1 το οποίο εμπόδισε την εμφάνιση της επιλογής "Report Junk", η οποία με τη σειρά της εμπόδισε τους χρήστες να αναφέρουν ένα συγκεκριμένο ανεπιθύμητο iMessage ως ανεπιθύμητο. Η Apple αντιμετώπισε επίσης ένα ζήτημα το οποίο εμπόδισε ορισμένους χρήστες να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις μέσω LTE.

Ίσως μια από τις πιο σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων έρχεται με τη μορφή εφαρμοσμένου κώδικα που επιλύει ένα πρόβλημα με το οποίο ορισμένα μηνύματα θα μπορούν να παραβλέπουν πολύ σαφή φίλτρα και να εμποδίζουν τις υπηρεσίες να εμφανίζονται στη λίστα συνομιλιών στα Μηνύματα. Δεδομένου ότι η Apple παίρνει εξαιρετικά σοβαρά την ιδιωτική ζωή των χρηστών, ήταν επιτακτική ανάγκη η λύση αυτή να εφαρμοστεί γρήγορα.

Αντί να θέσει το iOS 12.3.1 σε μια περίοδο δοκιμής πριν από την αποδέσμευση με τους προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές, η Apple έκρινε ότι είναι μια αρκετά σημαντική ενημέρωση για να διορθώσει, να δοκιμάσει εσωτερικά και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει εξωτερικά χωρίς πρόσθετες πληροφορίες. Αυτό είναι εξαιρετικά επιτακτικό όταν μια εταιρεία όπως η Apple κοιτάζει να απελευθερώσει ένα επιπρόσθετο διορθωτικό λειτουργικό για να κλείσει ορισμένα θέματα που θεωρεί αρκετά σημαντικά ώστε να πρέπει να γίνει εγκαίρως.

Για όσους διαθέτουν συμβατή συσκευή, το iOS 12.3.1 είναι διαθέσιμο για λήψη αυτή τη στιγμή μέσω των ρυθμίσεων> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !