Το iOS 12.4 beta 2 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μας εκπλήσσει απόψε προσφέροντας τη δεύτερη beta (build 16G5027i) του iOS 12.4 για iPhone, iPad και iPod touch, για προγραμματιστές τώρα. Αυτή είναι μια έκπληξη, επειδή η προηγούμενη beta κυκλοφόρησε λιγότερο από πριν μια εβδομάδα (την περασμένη Τετάρτη) και η Apple αφήνει συνήθως δύο εβδομάδες μεταξύ κάθε κυκλοφορίας.  
Η πρώτη beta του iOS 12.4 δεν έχει προσθέσει ειδικές καινοτομίες σε σύγκριση με το iOS 12.3, το οποίο κυκλοφόρησε στην τελική έκδοση πριν από δύο εβδομάδες για το κοινό. Το iOS 12.4 είναι ιδιαίτερα η ευκαιρία να προετοιμαστεί το έδαφος για την υποστήριξη της κάρτας της Apple. Η τελευταία είναι μια φυσική τραπεζική κάρτα που θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple δεν λέει τίποτα ακόμη για τη διεθνή διαθεσιμότητα για τώρα. Όσο για τη δεύτερη beta του iOS 12.4 που είναι διαθέσιμη τώρα, θα περιμένουμε τις δοκιμές των χρηστών για να μάθουμε οποιεσδήποτε αλλαγές.

Η δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.4 είναι διαθέσιμη τώρα από τις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού αν έχετε το προφίλ για να λάβετε μια beta προγραμματιστή.

Σημειώστε ότι η Apple δεν προσφέρει νέα beta για macOS 10.14.6, watchOS 5.3 και tvOS 12.4. Η πρώτη beta για αυτά τα τρία συστήματα εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα.


https://miroir1.trackr.fr/download.php?file=https://miroir1.trackr.fr/iOS_12.4beta1/iOS_12_Beta_Profile.mobileconfig

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !