Το όνομα του νέου macOS είναι ήδη γνωστό

0
Με τα χρόνια, η Apple χρησιμοποίησε τα ονόματα διαφόρων περιοχών της Καλιφόρνιας και των φυλών ζώων για να χαρακτηρίσει με ονόματα το macOS. Η τρέχουσα έκδοση έχει το όνομά της από το Mojave όπου πρόκειται για μια έρημο στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.Στις 3 Ιουνίου στο συνέδριο WWDC η Apple θα μας ανακοινώσει το macOS 10.15 με το νέο όνομα. 
Πίσω το 2013, η Apple, μέσω των θυγατρικών της, υπέβαλε αιτήσεις στις αρχές διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το δικαίωμα χρήσης των ονομάτων των 19 περιοχών της Καλιφόρνιας. Έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί τρία ονόματα: Mojave (macOS 10.14), Yosemite (macOS 10.10) και Sierra (macOS 10.12).

Η Apple αργότερα απέρριψε ορισμένα από τα άλλα ονόματα που είχε αρχικά επιλέξει. Τώρα η εταιρεία έχει μόνο τέσσερις επιλογές: Mammoth, Rincon, Monterey και Skyline.

Το Monterey είναι μια πόλη στην ακτή του Ειρηνικού, το Rincón είναι μια δημοφιλής περιοχή των surfer στη νότια Καλιφόρνια και το Skyline μια λεωφόρο κοντά στην οροσειρά Santa Cruz. Το Mammoth Mountain είναι ένα δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο.

Είναι πολύ πιθανό ότι το νέο macOS θα ονομάζεται Mammoth, όπως προτάθηκε απο την έκδοση του MacRumours, η οποία ανακάλυψε ότι το αντίστοιχο ψήφισμα ενημερώθηκε στις 7 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !