Η Apple θα συζητήσει με τη Samsung για την παραγωγή οθονών OLED σε MacBook και iPad

0
Το ρολόι της Apple και το iPhone (από το iPhone X) διαθέτουν ήδη μια οθόνη OLED. Το iPad και το MacBook θα μπορούσαν να είναι και αυτά σύντομα στη λίστα, σύμφωνα με το ETNews της Κορέας . 
Η Apple έχει παραγγείλει πολλές οθόνες OLED για τα iPhone X, iPhone XS και iPhone XS Max, αλλά το ποσό αναθεωρήθηκε προς τα κάτω μετά την πτώση των πωλήσεων του iPhone. Τόσο η Apple όσο και η Samsung δεν περίμεναν να είναι εκατομμύρια δολάρια απώλεια για την κορεατική ομάδα. Η Apple πρότεινε τη λύση αντί να πληρώσει με μετρητά, να αγοράσει οθόνες Samsung OLED για να προσθέσει στο μέλλον στα MacBook και τα iPad.Συζητήθηκα και άλλες επιλογές επίσης, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομερείς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την άφιξη των οθονών OLED στο επόμενο iPad και το MacBook. Οι τελευταίες πληροφορίες προς αυτή την κατεύθυνση ήταν πίσω στον περασμένο μήνα και μεταδόθηκαν από το The Elec, μια άλλη κορεατική ιστοσελίδα .

Γνωρίζουμε ότι η Apple ετοιμάζει ένα νέο MacBook Pro που θα πρέπει να έχει μια οθόνη μεταξύ 16 και 16,5 ίντσες και αυτή θα κυκλοφορήσει φέτος με ολοκαίνουριο σχεδιασμό. Ο νέος σχεδιασμός θα περιλαμβάνει οθόνη OLED; Στην περίπτωση των iPad, δύο iPad Pro θα πρέπει να ξεκινήσουν το 2020. Θα μπορούσαν να είναι αυτά με την οθόνη OLED.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !