Η Apple κατηγορείται για αστοχία υλικών που στοίχισαν τη ζωή ενός ανθρώπου

0
Ο διευθυντής της Union Management και της ασφαλιστικής της εταιρείας, της Greater New York, έχουν μηνύσει  την Apple οδηγώντας την στο δικαστήριο, ώστε αυτή να φέρει την ευθύνη για μια θανατηφόρα πυρκαγιά που προκάλεσε από ένα iPad .  
Πριν από αρκετούς μήνες, η καύση της μπαταρίας ενός iPad προκάλεσε τη φωτιά ενός διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Μπράντλεϊ από την Ιρλανδία είχε σωθεί από αυτό, με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα. Δυστυχώς όμως και αυτός τελικά υπέκυψε στις πληγές του μετά από ημέρες έντονων δεινών.

Στην καταγγελία που υπεβλήθη στις 20 Ιουνίου ενώπιον του District Court του New Jersey, η Union Management και η ασφαλιστική εταιρεία ισχυρίζονται ότι το iPad είναι "αδικαιολόγητα επικίνδυνο και ανασφαλές σε σχέση με τους στόχους του, λόγω ελαττωμάτων του στο σχεδιασμό ή και την κατασκευή του ή και την απουσία επαρκών προειδοποιήσεων. » .

Συνεπώς, η Apple κατηγορείται ότι είναι άμεσα υπεύθυνη για τη ζημία που προκλήθηκε από τη φωτιά, δεδομένου ότι ο κατασκευαστής γνωρίζει ή οφείλει να γνωρίζει ότι οι μπαταρίες λιθίου είναι "εξαιρετικά επικίνδυνοι μηχανισμοί και ικανές να προκαλέσουν ζημιά, ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται λογικά " . Και φυσικά, οι ενάγοντες ζητούν από την Apple να πληρώσει όλες τις ασφαλιστικές αμοιβές και τις αποζημιώσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !