Προβλήματα σε διάφορες υπηρεσίες της Apple εμποδίζουν τη πρόσβαση

0
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Apple για λίγες ώρες, λάβετε υπόψη ότι δεν είστε οι μόνοι. Η Apple αναφέρει στη σελίδα κατάστασης του συστήματος ότι το App Store, το Apple Music, το Mac App Store και το ραδιόφωνο είναι απλά σταματημένα.   
"Οι χρήστες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με το App Store. Αυτή τη στιγμή διερευνούμε αυτό το πρόβλημα και θα προσφέρουμε μια ενημέρωση το συντομότερο δυνατόν », αναφέρει η Apple απατώντας σε παράπονα που έχουν γίνει για το κατάστημα εφαρμογών. Ακόμη  σε άλλες υπηρεσίες, έχουμε ένα γενικό μήνυμα  όπως για την Apple Music, το Mac App Store και τη λειτουργία Ραδιόφωνο. Η Apple γράφει: "Οι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυτήν την υπηρεσία. Το πρόβλημα αυτό αναλύεται .

Σύμφωνα με την Apple, η διακοπή επηρεάζει ορισμένους χρήστες και ξεκίνησε στις 14:06 σήμερα. Δεν είναι σαφές εάν έχει διαπιστωθεί η αιτία της αποτυχίας ή εάν η έρευνα συνεχίζεται.

Αυτές οι αποτυχίες εμφανίζονται λιγότερο από 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του iOS 13 και του MacOS Catalina beta. Υπάρχει καποια σχέση με αυτο και μεγάλος φόρτος; Έμμεσα, ίσως. Οι διακομιστές έχουν υπερφορτωθεί με τη λήψη beta που ζυγίζουν αρκετά GB.
Μείνετε συντονισμένοι και θα ενημερωθούμε σύντομα...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !