Οι υπηρεσίες της Google φαίνεται πως κατέρρευσαν

0
Σήμερα στις 2 Ιουνίου νωρίτερα, μετά τις 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, οι χρήστες διαφόρων υπηρεσιών της Google από διαφορετικές χώρες άρχισαν να διαμαρτύρονται για προβλήματα στην εργασία τους, σύμφωνα με στοιχεία από τον δικτυακό τόπο του Downdetector . 
Κρίνοντας από τα σχόλια στο Downdetector, δεν λειτουργούν καθόλου ή δεν λειτουργούν σωστά υπηρεσίες, όπως το Gmail (δεν μπορειτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), το Google Drive (δεν μπορειτε να ανοίγετε έγγραφα), το Google Play (εμφανίζεται ένα σφάλμα κατά την εκκίνηση της εφαρμογής), το Google Analytics (δεν εκδίδει αναφορά σε πραγματικό χρόνο) και άλλες υπηρεσίες.

Τα περισσότερα παράπονα προέρχονται από την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και σε άλλες χώρες. Οι χρήστες του Twitter που αντιμετώπισαν το πρόβλημα ξεκίνησαν το hashtag #googledown .

Εκπρόσωποι της Google επισήμως κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του κειμένου δεν έχουν σχολιάσει.
Αρκετά αργότερα φαίνεται ως τα πράγματα έχουν διορθωθεί και λειτουργούν μάλλον σωστά οι υπηρεσίες αν και πάλι κάποιοι διαμαρτύρονται ακόμη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !