Κυκλοφόρησε η ενημέρωση του iOS 12.3.2 για το iPhone 8 plus

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την ενημέρωση του iOS 12.3.2 σήμερα μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta του iOS 13 στους προγραμματιστές. 
Σύμφωνα με το δικό της changelog της Apple, το iOS 12.3.2 περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία Πορτραίτο σε ορισμένες συσκευές όπως το iPhone 8 Plus:

Το iOS 12.3.2 επιλύει ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει τη λήψη φωτογραφιών από τη φωτογραφική μηχανή χωρίς να έχει αποτέλεσμα βάθους σε ορισμένες συσκευές iPhone 8 Plus.

Η ενημερωμένη έκδοση του iOS 12.3.2 της Apple είναι διαθέσιμη για λήψη αυτή τη στιγμή τόσο ως λήψη IPSW όσο και ως ενημέρωση OTA από τις  συσκευέςαπευθείας. Μπορείτε να ενημερώσετε μέσο OTA πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού και ενημέρωση στο iOS 12.3.2 από εκεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTunes στο Mac ή τα Windows (ή το Finder στο macOS Catalina) για να επαναφέρετε ή να ενημερώσετε το iOS 12.3.2 IPSW, που θα βρείτε παρακάτω:




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !